Το Georgia Kosmadaki beyond jewellery πρόκειται για ένα κατάστημα e-shop, που στόχο του έχει να οικοδομηθεί με βάση τις αρχές της χειροποίητης τέχνης, της μοναδικότητας, της διάρκειας στο χρόνο, της υψηλής ποιότητας και της μεγάλης προσοχής στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Βλέποντας από παιδί τη μαμά της να πλέκει ατελείωτες ώρες, χωρίς να παραπονιέται, αλλά να αγαπάει αυτό που κάνει και να ανταμοίβεται για την προσπάθειά της ψυχικά και όχι υλικά, αυτό την δίδαξε να έχει υπομονή και επιμονή, ώσπου τα όνειρά της να τα κάνει πραγματικότητα. Με αυτές τις εικόνες στο μυαλό της, εμπνεύστηκε να δημιουργεί από την αρχή πράγματα που θα εξυπηρετούσαν τους γύρω της και θα έκαναν πιο εύκολη και πιο όμορφη την καθημερινότητά μας, γεμάτη με χρώματα, αισιοδοξία και ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Στόχος μας είναι κάθε άνθρωπος να αισθάνεται μοναδικός και ασφαλής με τις επιλογές του φέροντας τα χειροποίητα προϊόντα μας όλες τις ώρες της ημέρας . Για το λόγο αυτό διαθέτουμε σε όλο τον κόσμο προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής-εξυπηρέτησης, ώστε να επιτύχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης που στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Το πλεκτό δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, εξάλλου αυτό μας το δείχνει και η ιστορία, όπου από αρχαιοτάτων χρόνων οι άντρες ήταν εκείνοι που έπλεκαν.

Η σχεδιάστρια και ιδρυτής του Georgia Kosmadaki, Γεωργίας Κοσμαδάκη, είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, παθιασμένος για αλλαγή και καινοτομία, που αγαπάει την Ελλάδα και θέλει να φτάσει το χειροποίητο πλεκτό και το κόσμημα σε επίπεδο αναγνωρισμένο σε όλη την υφήλιο, όπως αρμόζει στην ιστορία του. Έχει μεριμνήσει σχολαστικά, ώστε όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι 100% φιλικά και να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα περιβάλλον καθαρό και ζωντανό, για να το παραδώσουμε απαράλλαχτο και στα παιδιά μας.

Τα κοσμήματα είναι όλα ασημένια 925 συνοδευμένα με κρύσταλλα Swarovski, και σε ορισμένα βέβαια έχουν χρησιμοποιηθεί επιπλέον μικρά λευκά ζιρκονάκια και αστραφτερές πέρλες.

Όλα τα νήματα κορδονιών είναι αδιάβροχα και κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, όπως βαμβάκι, μετάξι, πολυεστέρα, βισκόζη και πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας.

Τα μεταλλικά αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από νικέλιο, αλουμίνιο και σίδηρο υψηλής ποιότητας.

Τα δερμάτινα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί τίποτα ζωικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής τους. Εξάλλου η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ώστε να βρίσκουμε τεχνητό δέρμα (eco), εξίσου ή και καλύτερο ή και ακριβότερο ακόμα και από το φυσικό. Σημασία έχει ότι η ποιότητα μένει ίδια, αν γνωρίζεις τι υλικό να χρησιμοποιήσεις.

Όλα μας τα προϊόντα είναι πραγματικά δημιουργίες απαράμιλλης ομορφιάς και πολυτέλειας, όπως αρμόζει στον καθένα μας και με την αγάπη σας θα μας δώσετε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ακόμα περισσότερους προορισμούς ποιότητας και ανθεκτικότητας, για όλους εσάς που θέλετε να νιώθετε ακόμα πιο ξεχωριστοί.