Φιλτράρισμα κατά

Χρώμα
more... less
Υλικό
more... less
Φύλο
more... less
Είδος
more... less
Τιμή
40 105

Φάκελοι

Χειροποίητοι πλεκτοί γυναικείοι φάκελοι, που αποπνέουν δυναμισμό και σιγουριά. Δε θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.

Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-11 από σύνολο 11

Χειροποίητος Πλεκτός...

Τιμή 67,00 €

Χειροποίητος πλεκτός φάκελος σε χρώμα λευκό πον πον, χεράκι καρπού σε απόχρωση μπλε navy, το οποίο αν θέλετε αποσπάται και μεταλλικό κούμπωμα κλειδαριά, καθώς και μεταλλικά αξεσουάρ σε νίκελ αποχρώσεις. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητος Χρυσός Flex...

Τιμή 60,00 €

Χειροποίητος φάκελος σε χρώμα χρυσό, πλεγμένος σε καμβά με άνοιγμα flex (25 εκατοστά) μεταλλικό. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα. Το χρώμα του νήματος της φωτογραφίας έχει εξαντληθεί. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλων χρωμάτων στα νήματα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.

Χειροποίητος Πλεκτός Μαύρος...

Τιμή 62,90 €

Χειροποίητος πλεκτός φάκελος σε απόχρωση μαύρο με glitter ασημί, χεράκι κοκάλινο μαύρο στρογγυλό 12 εκατοστά, μαγνητικό ραφτό κούμπωμα σε μαύρο νίκελ και σκληρή επένδυση. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητος Πλεκτός...

Τιμή 75,00 €

Χειροποίητος πλεκτός φάκελος σε χρώμα του κυκλάμινου, χοντρή αλυσίδα σε μαύρο νίκελ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από διακοσμητική και σαν αλυσίδα καρπού, μεταλλικό ραφτό μαγνητικό κούμπωμα σε μαύρο νίκελ και μεταλλικές λεπτομέρειες σε μαύρο νίκελ. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητος Πλεκτός...

Τιμή 85,00 €

Χειροποίητος πλεκτός φάκελος σε πράσινο χρώμα με διακοσμητικό φτερό στρουθοκαμήλου, ραφτό μαγνητικό νίκελ κούμπωμα και επιπλέον σκληρή εσωτερική επένδυση, για να διατηρεί το σχήμα του. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητος Πλεκτός...

Τιμή 105,00 €

Χειροποίητος πλεκτός φάκελος σε χρυσό μεταλλιζέ χρώμα, χεράκι κοκάλινο γαλακτερό ταρταρούγα στρογγυλό 12 εκατοστά, μαγνητικό ραφτό κούμπωμα χρυσό και σκληρή επένδυση. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητος Πλεκτός Μαύρος...

Τιμή 85,00 €

Χειροποίητος πλεκτός φάκελος σε μαύρο χρώμα, μαύρο οικολογικό δερμάτινο χεράκι καρπού, μαγνητικό ραφτό κούμπωμα μαύρο νίκελ και σκληρή επένδυση. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.