Φιλτράρισμα κατά

Χρώμα
more... less
Υλικό
more... less
Φύλο
more... less
Είδος
more... less
Τιμή
40 125

Τσάντες Ώμου & Χιαστή

Χειροποίητες πλεκτές τσάντες ώμου και χιαστί από οικολογικό δέρμα, υψηλής ποιότητας μεταλλικά αξεσουάρ, που προσδίδουν πολυτέλεια, θηλυκότητα και δυναμισμό, ώστε καμία γυναίκα να περνάει απαρατήρητη.

Υπάρχουν 26 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 26

Χειροποίητη Πλεκτή Τσάντα...

Κανονική τιμή 160,00 € -35,00 € Τιμή 125,00 €

Multicolor πλεκτή χειροποίητη τσάντα, με Eco δερμάτινο καπάκι και εντυπωσιακή αλυσίδα! Το εσωτερικό προστατεύεται από φόδρα. Το χρώμα του νήματος της φωτογραφίας έχει εξαντληθεί. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλων χρωμάτων στα νήματα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.

Χειροποίητη Τσάντα με Eco...

Κανονική τιμή 120,00 € -25% Τιμή 90,00 €

Χειροποίητη πλεκτή τσάντα, με πλέξη ναυτικού κόμπου, eco δερμάτινο καπάκι, eco δερμάτινο τετράγωνο πάτο, χρυσή αλυσίδα και χρυσό κούμπωμα καταβάτη, καθώς και εσωτερική φόδρα.

Χειροποίητη Πλεκτή Τσάντα...

Κανονική τιμή 120,00 € -25% Τιμή 90,00 €

Xειροποίητη πλεκτή τσάντα, σε λευκό χρώμα, με eco δερμάτινο καπάκι,eco δερμάτινο τετράγωνο πάτο, χρυσή αλυσίδα και χρυσό κούμπωμα καταβάτη, καθώς και εσωτερική φόδρα.

Χειροποίητο Τσαντάκι σε...

Κανονική τιμή 100,00 € -21% Τιμή 79,00 €

Χειροποίητο πλεκτό τσαντάκι με eco δερμάτινο φερμουάρ, σε χρώμα τσιχλόφουσκα, νίκελ αλυσίδα και εσωτερική φόδρα. Το χρώμα του  δέρματος eco του φερμουάρ της φωτογραφίας έχει εξαντληθεί. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλων χρωμάτων στο δέρμα του φερμουάρ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.

Χειροποίητο Πλεκτό Τσαντάκι...

Κανονική τιμή 80,00 € -20% Τιμή 64,00 €

Χειροποίητο πλεκτό τσαντάκι σε μπλε navy χρώμα, με vintage μπρονζέ κλικ-κλακ κούμπωμα, αλυσίδα πλεκτή μπρονζέ και υφασμάτινη εσωτερική φόδρα. Το χρώμα του νήματος της φωτογραφίας έχει εξαντληθεί. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλων χρωμάτων στα νήματα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.

Χειροποίητο Στρογγυλό...

Τιμή 65,00 €

Χειροποίητο στρογγυλό τσαντάκι σε χρώμα μπεζ του πούρου με ασημί αλυσίδα και φερμουάρ. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα δερματίνης. Το χρώμα του νήματος της φωτογραφίας έχει εξαντληθεί. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλων χρωμάτων στα νήματα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.

Χειροποίητη Πλεκτή Τσάντα...

Τιμή 65,00 €

100% πλεκτή τσάντα με μπρονζέ frame klik klak, μαύρες μπαλίτσες και μπρονζέ αλυσίδα, η οποία αν επιθυμείτε αποσπάται. Το εσωτερικό της καλύπτεται από υφασμάτινη φόδρα.

Χειροποίητο Τετράγωνο...

Τιμή 65,00 €

Χειροποίητο πλεκτό τετράγωνο τσαντάκι με τις μαύρες νίκελ λεπτομέρειες, με πλεκτή αλυσίδα και φερμουάρ σε μαύρο νίκελ χρώμα. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητο Μαύρο Τσαντάκι...

Τιμή 65,00 €

Χειροποίητο μαύρο τσαντάκι με frame κλικ κλακ και στρογγυλό χεράκι 22εκ, σε χρυσή απόχρωση. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την αλυσίδα για να το τροποποιήσετε σε τσαντάκι ώμου. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα.

Χειροποίητο Τσαντάκι Μέσης...

Τιμή 68,00 €

Χειροποίητο τσαντάκι μέσης με χρυσό κούμπωμα, χρυσές γωνίες και πλεκτή ζώνη. Το τσαντάκι μπορεί να αποσπαστεί από τη ζώνη και να τα φοράτε ξεχωριστά. Το τσαντάκι μέσης μπορεί εύκολα να μετατραπεί και σε τσαντάκι ώμου προσθέτοντας χρυσή αλυσίδα. Το εσωτερικό του καλύπτεται από φόδρα. Το χρώμα του νήματος της φωτογραφίας έχει εξαντληθεί. Υπάρχει δυνατότητα...

Χειροποίητη Πλεκτή Τσάντα...

Τιμή 65,00 €

Χειροποίητη πλεκτή τσάντα σε χρώμα μπορντό με μαύρη νίκελ σφυρήλατη αλυσίδα και μαγνητικά κουμπώματα στις δύο άκρες. Το εσωτερικό της καλύπτεται από φόδρα δερματίνης.